Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΖΑΓΟΡΑ

Την Τρίτη 19 Αυγούστου 2014,στις 8.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης της Ζαγοράς που βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου  θα πραγματοποιηθεί  ομιλία με τίτλο «Ρεφλεξολογώντας τον πόνο στη Ζαγορά».

Ομιλητές της εκδήλωσης αυτής θα είναι οι ρεφλεξολόγοι: Ιωάννα Δημητρίου, Μαριλένα Μαργέλου και Ελευθέριος Πλαβός, όλοι τους μέλη του Σ.Ε.Ρ. (Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων, http://www.reflexology.gr). Η εισαγωγική αυτή εκδήλωση σκοπό έχει να ενημερώσει το κοινό για την επιστήμη και το πεδίο της Ρεφλεξολογίας, που τη χαρακτηρίζουν, δίκαια, ως μία ήπια, φυσική και συμπληρωματική μεθόδο φροντίδας της υγείας. 

Η Ρεφλεξολογία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Η Ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα υγείας και κυρίως είναι μια πολύ καλή μέθοδος πρόληψης. Στην παρουσίαση θα τονισθούν συγκεκριμένα σημεία και τεχνικών που βοηθούν στον να απαλύνουν τον πόνο από καθημερινές παθήσεις, για τη διατήρηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της καλής κυκλοφορίας αίματος και ενέργειας στον οργανισμό, με σκοπό γενικότερα τη χαλάρωση, την αποτοξίνωση, την αναζωογόνηση.
 
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου